ПрАТ "ТЕХНІКА"

     
 
Дата розміщення: 26.04.2016

Річний звіт за 2015 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Бойко Iгор Iванович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 352560, 21.02.1997, Орджонiкiдзевським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
4) рік народження** 1947
5) освіта** середньо-спецiальна
6) стаж роботи (років)** 49
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Директор ВАТ "Техніка"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 14.04.2014, 3 роки
9) опис Директор, як керiвник Товариства та Голова виконавчого органу, надiлений всiма повноваженнями першої особи, якi вiдповiдають дiючому законодавству та закрiпленi в Статутi i внутрiшнiх документах емiтента. Головним обов'язком Директора є керiвництво поточною дiяльнiстю пiдприємства та забезпечення виконання рiшень загальних Зборiв акцiонерiв. Повноваження Директора Товариства: - без довіреності представляє інтереси Товариства в державних установах, підприємствах всіх форм власності та громадських організаціях, в усіх правоохоронних та контролюючих органах; вчиняє від імені Товариства правочини та здійснює всі юридично значимі дії; підписувати будь-які договори та зовнішньоекономічні контракти; здійснює інші юридичні дії в межах компетенції, визначеної Статутом Товариства, рішеннями Загальних зборів та Наглядової ради та Положенням про Дирекції; - видає від імені Товариства довіреності; - скликає засідання Дирекції, визначає їх порядок денний ; - розподіляє обов'язки між членами Дирекції; - наймає та звільняє працівників Товариства, в тому числі директорів та головних бухгалтерів філій, представництв, вживає до них заходи заохочення та накладає дисциплінарні стягнення відповідно до чинного законодавства України, Статуту та актів внутрішнього регулювання Товариства; - видає накази, розпорядження і надає вказівки, обов'язкові для виконання всіма працівниками Товариства, включаючи філії, представництва та відділення; - підписує Колективний договір від імені адміністрації; - подає Наглядовій раді кандидатури осіб для призначення їх до складу Дирекції; - затверджує посадові інструкції працівників Товариства; - виносить у встановленому порядку на розгляд Дирекції, Наглядової ради, Загальних зборів питання, пов'язані з діяльністю Товариства; - здійснює інші дії, необхідні для забезпечення поточної діяльності Товариства. В звiтному роцi посадова особа іншої винагороди за посаду, крім заробітної плати згідно штатного розкладу, в Товаристві не отримувала (в тому числі і в натуральній формі). Посад на будь-яких iнших пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини зазначена особа не має, до адмiнiстративної вiдповiдальностi не притягалась. Загальний стаж роботи становить 49 років. Протягом останніх п'яти років працює в Товаристві Директором. Згідно рішення Наглядової ради Товариства від 14.04.2014р. повноваження Директора подовжені на наступний термін. В звітному році змін не було.


1) посада Член Дирекцiї - Заступник директора
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Єрьомін Сергій Михайлович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 163444, 25.06.1996, Жовтневим РВ УМВС України в Запорізькій обл.
4) рік народження** 1958
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 41
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Радник директора з економiчних питань ТОВ "Оптiма-Телеком"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 14.04.2014, 3 роки
9) опис Член Дирекцiї надiлений всiма повноваженнями члена виконавчого органу, якi вiдповiдають дiючому законодавству та закрiпленi в Статутi i внутрiшнiх документах емiтента. Виконує обов'язки Заступника Директора з усiх питань щодо керiвництва поточною дiяльнiстю пiдприємства та забезпечення виконання рiшень загальних Зборiв акцiонерiв. Повноваження Заступника Директора: - визначає напрямки діяльності та розвитку Підприємства, підготовку та подання на затвердження Наглядовій раді проекту стратегічного плану розвитку Підприємства, затвердження оперативних планів роботи та контроль за їх виконанням, затвердження річних бізнес-планів (маркетингових та фінансових); - організує господарську діяльності Підприємства, фінансування, ведення обліку та складання виробничої звітності; - здійснює підготовку актів внутрішнього регулювання Підприємства, в тому числі тих, що визначають порядок, умови та діяльність структурних підрозділів Підприємства; - виконує розробку умов оплати праці та матеріального стимулювання працівників Підприємства; - здійснює керівництво роботою структурних підрозділів Підприємства, забезпечення виконання покладених на них завдань; - у разі тимчасової відсутності Директора виконує його обов'язки на підставі наказу Директора. В звiтному роцi посадова особа іншої винагороди за посаду, крім заробітної плати згідно штатного розкладу, в Товаристві не отримувала (в тому числі і в натуральній формі). Посад на інших підприємствах не обiймає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини зазначена особа не має, до адмiнiстративної вiдповiдальностi не притягалась. Загальний стаж роботи становить 41 рік, протягом останніх п'яти років працював в Товаристві заступником Директора. Згідно рішення Наглядової ради Товариства від 14.04.2014р. повноваження члена Дирекції-заступника Директора подовжені на наступний термін. В звітному році змін не було.


1) посада Член Дирекції - Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Нестеренко Олена Владленiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СЮ, 160970, 11.12.2009, Комунарським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
4) рік народження** 1963
5) освіта** середньо-спецiальна
6) стаж роботи (років)** 37
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Головний бухгалтер ВАТ "Техніка"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 15.04.2014, 3 роки
9) опис Головний бухгалтер - член Дирекції забезпечує ведення бухгалтерського облiку з дотриманням вимог законодавства України, нацiональних положень (стандартiв) i з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства. Основними обов'язками є ведення, складання та надання у встановленi строки фiнансової звiтностi, контроль за вiдображенням на вiдповiдних рахунках всiх господарських операцiй, дотримання технологiї обробки бухгалтерської iнформацiї i порядку документообороту. Повноваження Головного бухгалтера: 1) здiйснює органiзацiю бухгалтерського облiку фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства i контроль за економним використанням матерiальних, трудових та фiнансових ресурсiв, збереженням майна пiдприємства; 2) забезпечує рацiональну органiзацiю облiку i звiтностi на пiдприємствi i в його пiдроздiлах на соновi максимальної централiзацiї i механiзацiї облiкових робiт, прогресивних форм i методiв бухгалтерського облiку i контролю; 3) органiзовує облiк грошових коштів, якi надходять на пiдприємство, товарно - матерiальних цiнностей, та основних засобiв, своєчасне вiдображення на рахунках бухгалтерського облiку операцiй, пов'язаних з їх рухом, облiк видаткiв виробництва, комерцiйної дiяльностi, виконання робiт (послуг), результатiв фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства, а також фiнансових, розрахункових i кредитних операцiй; 4) контролює їх законнiсть, своєчаснiсть i правильнiсть оформлення, складання економiчно обгрунтованих звiтних калькуляцiй собiвартостi продукцiї, робiт, послуг, розрахунки по заробiтнiй платi з робiтниками пiдприємства, правильне нарахування i перерахування платежiв в держбюджет, обгрунтованiсть використання засобiв на фiнансування капiтальних вкладень, погашення в установленi сроки заборгованостi банку по кредитам, вiдрахування коштiв в фонди та резерви пiдприємства тощо. В звiтному роцi іншої винагороди за посади, крім заробітної плати згідно штатного розкладу, в Товаристві не отримувала (в тому числі і в натуральній формі). Посад на інших пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини зазначена особа не має, до адмiнiстративної вiдповiдальностi не притягалась. Загальний стаж роботи становить 37 років, протягом останніх п'яти років працює в Товаристві Головним бухгалтером. Згідно рішення Наглядової ради Товариства від 14.04.2014р. повноваження члена Дирекції подовжені на наступний термін. В звітному році змін не було.


1) посада Ревiзор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Шпак Галина Миколаївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 450791, 20.05.1997, Шевченківським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
4) рік народження** 1951
5) освіта** середньо-спеціальна
6) стаж роботи (років)** 48
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Старший інспектор по кадрам ВАТ "Техніка"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 15.04.2014, 3 роки
9) опис Ревiзор виконує повноваження органу Товариства, обов'язком якого є здiйснення контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю виконавчого органу, проведення перевiрок та звiтування перед Зборами щодо пiдсумкiв їх проведення. Повноваження Ревiзора закрiпленi у Статутi та внутрiшнiх докуметах Товариства. Ревізор Товариства: - Проводить перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства. - Розглядає звіти внутрішніх і зовнішніх аудиторів та готує відповідні пропозиції Загальним зборам. - Щонайменше раз на рік виносить на розгляд Загальних зборів звіт та висновок про результати перевірки фінансово-господарської діяльності та достовірності фінансової звітності за підсумками попереднього (звітного) року. - Контролює дотримання Товариством законодавства України. - Вносить на Загальні збори або Наглядовій раді пропозиції щодо будь-яких питань, віднесених до компетенції Ревізора, які стосуються фінансової безпеки і стабільності Товариства та захисту інтересів клієнтів. В звiтному роцi винагороди за посаду, в тому числі і в натуральній формі, в Товаристві не отримувала (не передбачено договором). Посад на інших пiдприємствах не займає, з 2003 року працює в Товаристві старшим інспектором відділу кадрів. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини зазначена особа не має, до адмiнiстративної вiдповiдальностi не притягалась. Загальний стаж роботи становить 48 років. Згідно рішення загальних Зборів акціонерів від 14.04.2014р. повноваження Ревізора подовжені на наступний термін. В звітному році змін не було.


1) посада Голова Наглядової Ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Iвлiєв Сергій Олександрович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 281453, 03.09.1996, Шевченкiвським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
4) рік народження** 1976
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 16
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Генеральний директор ТОВ "Асон -ЛТД"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 15.04.2014, 3 роки
9) опис Голова Наглядової Ради є керiвником органу Товариства, який здійснює захист прав акціонерів, представляє їх iнтереси в перервах мiж проведенням загальних Зборiв i в межах своїх компетенцiй контролює i регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Основними обов'язками Голови є керування роботою Наглядової Ради, скликання її засiдань та виконання iнших функцiй, якi визначенi Статутом та внутрiшнiми документами Товариства. Голова Наглядової ради: - Організовує роботу Наглядової ради. - Скликає засідання Наглядової ради та головує на них. - Організовує на засіданнях ведення протоколу, забезпечує зберігання протоколів Наглядової ради. - Відкриває Загальні збори, організовує обрання секретаря Загальних зборів. - Здійснює інші повноваження, передбачені Положенням про Наглядову раду. В звiтному роцi крім винагороди за посаду, згідно договору, інших доходів в Товаристві не отримував (в тому числі і в натуральній формі). Також займає посаду Генерального директора ТОВ "Асон ЛТД", яке знаходиться за адресою: 69014, м.Запоріжжя, вул.Виробнича,буд.11-А. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи становить 16 рокiв. Протягом останніх п'яти років обіймав посади: Генеральний директор, Голова Наглядової ради. Згідно рішення Загальних зборів акціонерів від 14.04.2014р. повноваження члена Наглядової ради подовжені на наступний термін (на посаду Голови обраний на засiданнi Наглядової ради 14.04.2014р.). В звітному році змін не було.


1) посада Член Наглядової Ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Єрьоміна Ірина Іванівна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 260255, 11.09.1996, Ленінським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
4) рік народження** 1959
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 38
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Заступник директора ПП "Етика"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 15.04.2014, 3 роки
9) опис Член Наглядової Ради представляє та захищає iнтереси акцiонерiв в перервах мiж проведенням Зборiв i у складi Наглядової Ради контролює i регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Основним обов'язком є участь у засiданнях Наглядової Ради, попереднiй розгляд звiтiв i питань, що виносяться на затвердження Зборам, та iншi функцiї, якi закрiпленi в Статутi та внутрiшнiх документах Товариства. Члени Наглядової ради мають право: - Отримувати будь-яку інформацію та документи Товариства, необхідні для виконання своїх функцій; отримувати копії документів, а також копії документів дочірніх підприємств Товариства. Вищезазначена інформація та документи надаються членам Наглядової ради протягом 5 (п'яти) робочих днів з дати отримання особою, що володіє або має у розпорядженні відповідну інформацію, письмового запиту, підписаного головою наглядової ради. - Заслуховувати звіти Дирекції, посадових осіб Товариства з окремих питань діяльності Товариства. - Залучати експертів до аналізу окремих питань діяльності Товариства. В звiтному роцi зазначена особа винагороди за посаду, в тому числі і в натуральній формі, в Товариствi не отримувала (не передбачено договором). Посад на інших підприємствах не займає, в Товаристві працювала економістом. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини зазначена особа не має. Загальний стаж роботи становить 38 років, протягом останніх п'яти років займає в Товаристві посаду члена Наглядової ради. Згідно рішення загальних Зборів акціонерів від 14.04.2014р. повноваження члена Наглядової ради подовжені на наступний термін. В звітному році змін не було.


1) посада Член Наглядової Ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Івлієва Наталя Олексіївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 336115, 24.01.1997, Комунарським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
4) рік народження** 1954
5) освіта** середньо-спеціальна
6) стаж роботи (років)** 28
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Менеджер ВАТ "Техніка"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 15.04.2014, 3 роки
9) опис Член Наглядової Ради представляє та захищає iнтереси акцiонерiв в перервах мiж проведенням Зборiв i у складi Наглядової Ради контролює i регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Основним обов'язком є участь у засiданнях Наглядової Ради, попереднiй розгляд звiтiв i питань, що виносяться на затвердження Зборам, та iншi функцiї, якi закрiпленi в Статутi та внутрiшнiх документах Товариства. В звiтному роцi винагороди за посаду, в тому числі і в натуральній формі, не отримувала (не передбачено договором). Посад на інших підприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини зазначена особа не має, до адміністративної відповідальності не притягалась. Загальний стаж роботи становить 28 років, протягом останнiх п'яти рокiв обіймала посади: менеджер, член Наглядової ради. Згідно рішення загальних Зборів акціонерів від 14.04.2014р. повноваження члена Наглядової ради подовжені на наступний термін. В звітному році змін не було.


___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ДиректорБойко Iгор IвановичСА, 352560, 21.02.1997, Орджонiкiдзевським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.000000
Член Дирекцiї - Заступник директораЄрьомiн Сергiй МихайловичСА, 163444, 25.06.1996, Жовтневим РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.87061.878641418706000
Член Дирекцiї - Головний бухгалтерНестеренко Олена ВладленiвнаСЮ, 160970, 11.12.2009, Комунарським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.7950.17155065795000
РевiзорШпак Галина МиколаївнаСА, 450791, 20.05.1997, Шевченкiвським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.7950.17155065795000
Голова Наглядової РадиIвлiєв Сергiй ОлександровичСА, 281453, 03.09.1996, Шевченкiвським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.11023123.78641405110231000
Член Наглядової РадиЄрьомiна Iрина IванiвнаСА, 260255, 11.09.1996, Ленiнським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.463009.9909369546300000
Член Наглядової РадиIвлiєва Наталя ОлексiївнаСА, 336115, 24.01.1997, Комунарським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.4950.10681455495000
Усього 167322 36.10590825 167322 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.