ПрАТ "ТЕХНІКА"

     
 

Річний звіт за 2012 рік

6. Інформація про посадових осіб емітента

6.1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

6.1.1. Посада Директор
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Бойко Iгор Iванович
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 352560, 21.02.1997, Орджонiкiдзевським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
6.1.4. Рік народження** 1947
6.1.5. Освіта** середньо-спецiальна
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 43
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Директор ВАТ "Технiка"
6.1.8. Опис Директор, як керiвник Товариства та Голова виконавчого органу, надiлений всiма повноваженнями першої особи, якi вiдповiдають дiючому законодавству та закрiпленi в Статутi i внутрiшнiх документах емiтента. Головним обов'язком Директора є керiвництво поточною дiяльнiстю пiдприємства та забезпечення виконання рiшень загальних Зборiв акцiонерiв. Директор органiзовує роботу Дирекцiї, скликає засiдання, забезпечує ведення протоколiв засiдань. Директор має право без довiреностi дiяти вiд iменi Товариства. Директор уповноважений керувати поточними справами Товариства, виконувати рiшення Загальних зборiв та Наглядової ради, представляти Товариство в його вiдносинах з державними органами, пiдприємствами, установами, органiзацiями, у тому числi iноземними; українськими та iноземними громадянами та будь-якими iншими третiми сторонами; вести переговори та укладати будь-якi правочини, договори (контракти тощо) вiд iменi Товариства, у тому числi зовнiшньоекономiчнi, Директор вiдповiдає за ефективну дiяльнiсть Дирекцiї i Товариства в цiлому, координацiю дiяльностi Дирекцiї iз Наглядової радою та iншими колегiальними органами. Директор має право надавати пропозицiї Загальним зборам та Наглядовiй радi за всiма напрямками дiяльностi Товариства. В звiтному роцi посадова особа iншої винагороди за посаду, крiм заробiтної плати у розмiрi 41944,61 грн., в Товариствi не отримувала (в тому числi i в натуральнiй формi). Посад на будь-яких iнших пiдприємствах не займає. Директор Товариства в звiтному роцi не переобирався. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини зазначена особа не має, до адмiнiстративної вiдповiдальностi не притягалась. Загальний стаж роботи становить 43 роки, попереднi посади: з 1970 року - старший прораб дiльницi земельних механiкiв Управлiння механiзацiї будiвництва тресту "Запорiжсiльбуд", з 1978 року - прораб дiльницi земельних механiкiв, з 1982 року - прораб дiльницi мехмайстернi, з 1984 року - головний iнженер, з 1885 року - виконуючий обов`язки начальника Управлiння, з 1988 року - Директор ТОВ "Технiка", з 2003 року - Директор ВАТ "Технiка" (з 2010р. - ПрАТ "Технiка").


6.1.1. Посада Член Дирекцiї - Заступник директора
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Єрьомiн Сергiй Михайлович
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 163444, 25.06.1996, Жовтневим РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
6.1.4. Рік народження** 1958
6.1.5. Освіта** вища
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 30
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Радник директора з економiчних питань ТОВ "Оптiма-Телеком"
6.1.8. Опис Член Дирекцiї надiлений всiма повноваженнями члена виконавчого органу, якi вiдповiдають дiючому законодавству та закрiпленi в Статутi i внутрiшнiх документах емiтента. Виконує обов'язки Заступника Директора з усiх питань щодо керiвництва поточною дiяльнiстю пiдприємства та забезпечення виконання рiшень загальних Зборiв акцiонерiв. У разi тимчасової вiдсутностi Директора на перiод вiдпустки, вiдрядження або хвороби Заступник Директора виконує його обов'язки, а саме: 1) без довiреностi представляє iнтереси Товариства в державних установах, пiдприємствах всiх форм власностi та громадських органiзацiях, в усiх правоохоронних та контролюючих органах; вчиняє вiд iменi Товариства правочини та здiйснює всi юридично значимi дiї; пiдписує будь-якi договори та зовнiшньоекономiчнi контракти; здiйснює iншi юридичнi дiї в межах компетенцiї, визначеної Статутом Товариства, рiшеннями Загальних зборiв та Наглядової ради та Положенням про Дирекцiю; 2) видає вiд iменi Товариства довiреностi; 3) скликає засiдання Дирекцiї, визначає їх порядок денний; 4) розподiляє обов'язки мiж членами Дирекцiї; 5) наймає та звiльняє працiвникiв Товариства, в тому числi директорiв та головних бухгалтерiв фiлiй, представництв, вживає до них заходи заохочення та накладає дисциплiнарнi стягнення вiдповiдно до чинного законодавства України, Статуту та актiв внутрiшнього регулювання Товариства; 6) видає накази, розпорядження i надає вказiвки, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства, включаючи фiлiї, представництва та вiддiлення; 7) пiдписує Колективний договiр вiд iменi адмiнiстрацiї; 8) подає Наглядовiй радi кандидатури осiб для призначення їх до складу Дирекцiї; 9) затверджує посадовi iнструкцiї працiвникiв Товариства; 10) виносить у встановленому порядку на розгляд Дирекцiї, Наглядової ради, Загальних зборiв питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства; 11) здiйснює iншi дiї, необхiднi для забезпечення поточної дiяльностi Товариства. В звiтному роцi посадова особа iншої винагороди за посаду, крiм заробiтної плати у розмiрi 48000,00 грн., в Товариствi не отримувала (в тому числi i в натуральнiй формi). Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Заступник Директора в звiтному роцi не переобирався. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини зазначена особа не має, до адмiнiстративної вiдповiдальностi не притягалась. Загальний стаж роботи становить 37 рокiв, попереднi посади: радник Директора, заступник Директора, Директор фiлiї.


6.1.1. Посада Член Дирекцiї - Головний бухгалтер
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Нестеренко Олена Владленiвна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи СЮ, 160970, 11.12.2009, Комунарським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
6.1.4. Рік народження** 1963
6.1.5. Освіта** середньо-спецiальна
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 32
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Головний бухгалтер ВАТ "Технiка"
6.1.8. Опис Головний бухгалтер забезпечує ведення бухгалтерського облiку з дотриманням вимог законодавства України, нацiональних положень (стандартiв) i з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства. Основними обов'язками є ведення, складання та надання у встановленi строки фiнансової звiтностi, контроль за вiдображенням на вiдповiдних рахунках всiх господарських операцiй, дотримання технологiї обробки бухгалтерської iнформацiї i порядку документообороту. Повноваження Головного бухгалтера: 1) здiйснює органiзацiю бухгалтерського облiку господарсько-фiнансової дiяльностi пiдприємства i контроль за економним використанням матерiальних, трудових та фiнансових ресурсiв, збереженням майна пiдприємства; 2) забезпечує рацiональну органiзацiю облiку i звiтностi на пiдприємствi i в його пiдроздiлах на соновi максимальної централiзацiї i механiзацiї облiкових робiт, прогресивних форм i методiв бухгалтерського облiку i контролю; 3) органiзовує облiк грошових мас, якi надходять на пiдприємство, товарно - матерiальних цiнностей, та основних засобiв, своєчасне вiдображення на рахунках бух. облiку операцiй, пов'язаних з їх рухом, облiк видаткiв виробництва, комерцiйної дiяльностi, виконання робiт (послуг), результатiв господарсько-фiнансової дiяльностi пiдприємства, а також фiнансових, розрахункових i кредитних операцiй; 4) контролює їх законнiсть, своєчаснiсть i правильнiсть оформлення, складання економiчно обгрунтованих звiтних калькуляцiй собiвартостi продукцiї, робiт, послуг, розрахунки по заробiтнiй платi з робiтниками пiдприємства, правильне нарахування i перерахування платежiв в держбюджет, обгрунтованiсть використання засобiв на фiнансування капiтальних вкладень, погашення в установленi сроки заборгованостi банку по кредитам, вiдрахування коштiв в фонди та резерви пiдприємства тощо. В звiтному роцi iншої винагороди за посаду, крiм заробiтної плати у розмiрi 32630,00 грн., в Товариствi не отримувала (в тому числi i в натуральнiй формi). Посад на iнших пiдприємствах не займає. Головний бухгалтер в звiтному роцi не переобирався. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має, до адмiнiстративної вiдповiдальностi не притягалась. Загальний стаж роботи становить 32 роки, попереднi посади: з 1981року - бухгалтер Управлiння механiзацiї будiвництва тресту "Запорiжсiльбуд", з 1995 року - виконуючий обов`язки Головного бухгалтера, з 1996 по 1998 роки - Головний бухгалтер, з 1998 року - призначена головним бухгалтером ТОВ "Технiка", з 2003 року - Головний бухгалтер ВАТ "Технiка" (з 2010р. -ПрАТ "Технiка").


6.1.1. Посада Ревiзор
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Шпак Галина Миколаївна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 450791, 20.05.1997, Шевченкiвським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
6.1.4. Рік народження** 1951
6.1.5. Освіта** вища
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 31
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Старший iнспектор по кадрам ВАТ "Технiка"
6.1.8. Опис Ревiзор виконує повноваження органу Товариства, обов'язком якого є здiйснення контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю виконавчого органу, проведення перевiрок та звiтування перед Зборами щодо пiдсумкiв їх проведення. Повноваження Ревiзора закрiпленi у Статутi та внутрiшнiх докуметах Товариства. Ревiзор Товариства: - Проводить перевiрки фiнансово -господарської дiяльностi Товариства. - Розглядає звiти внутрiшнiх i зовнiшнiх аудиторiв та готує вiдповiднi пропозицiї Загальним зборам. - Щонайменше раз на рiк виносить на розгляд Загальних зборiв звiт та висновок про результати перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi та достовiрностi фiнансової звiтностi за пiдсумками попереднього (звiтного) року. - Контролює дотримання Товариством законодавства України. - Вносить на Загальнi збори або Наглядовiй радi пропозицiї щодо будь-яких питань, вiднесених до компетенцiї Ревiзора, якi стосуються фiнансової безпеки i стабiльностi Товариства та захисту iнтересiв клiєнтiв. В звiтному роцi винагороди за посаду, в тому числi i в натуральнiй формi, в Товариствi не отримувала (не передбачено договором). Посад на iнших пiдприємствах не займає, в Товариствi працює старшим iнспектором вiддiлу кадрiв. Ревiзор в звiтному роцi не переобирався. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини зазначена особа не має, до адмiнiстративної вiдповiдальностi не притягалась. Загальний стаж роботи становить 36 рокiв, попереднi посади: 1976 - 1998 роки - секретар, ст. iнспектор по кадрам Управалiння механiзацiї будiвництва треста "Запорiжсiльбуд", 1998 - 2003 роки - ст. iнспектор по кадрам ТОВ "Технiка", з 2003 року - ст. iнспектор по кадрам ВАТ "Технiка" (з 2010р. - ПрАТ "Технiка").


6.1.1. Посада Голова Наглядової Ради
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Iвлiєв Сергiй Олександрович
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 281453, 03.09.1996, Шевченкiвським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
6.1.4. Рік народження** 1976
6.1.5. Освіта** вища
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 14
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Член Дирекцiї - Заступник Директора ВАТ "Технiка"
6.1.8. Опис Голова Наглядової Ради є керiвником органу Товариства, який представляє iнтереси акцiонерiв в перервах мiж проведенням загальних Зборiв i в межах своїх компетенцiй контролює i регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Основними обов'язками Голови є керування роботою Наглядової Ради, скликання її засiдань та виконання iнших функцiй, якi визначенi Статутом та внутрiшнiми документами Товариства. 16.Голова Наглядової ради: - Органiзовує роботу Наглядової ради. - Скликає засiдання Наглядової ради та головує на них. - Органiзовує на засiданнях ведення протоколу, забезпечує зберiгання протоколiв Наглядової ради. - Вiдкриває Загальнi збори, органiзовує обрання секретаря Загальних зборiв. - Здiйснює iншi повноваження, передбаченi Положенням про Наглядову раду. В звiтному роцi отримав винагороду за посаду у розмiрi 30250,00 грн. Винагороди в натуральнiй формi не отримував. Також займає посаду Генерального директора ТОВ "Асон ЛТД", яке знаходиться за адресою: 69014, м.Запорiжжя, вул.Виробнича,буд.11-А. Голова Наглядової Ради призначений на посаду 15.04.2011р., в звiтному роцi змiн не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи становить 14 рокiв, попереднi посади: 1999 - 2000 роки - менеджер ТОВ "Асон ЛТД", 2000 - 2003 роки - заступник Директора ТОВ "Технiка" (згодом ВАТ "Технiка), з 2006 року - Генеральний директор ТОВ "Асон -ЛТД".


6.1.1. Посада Член Наглядової Ради
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Єрьомiна Iрина Iванiвна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 260255, 11.09.1996, Ленiнським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
6.1.4. Рік народження** 1959
6.1.5. Освіта** вища
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 23
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Заступник директора ПП "Етика"
6.1.8. Опис Член Наглядової Ради представляє iнтереси акцiонерiв в перервах мiж проведенням Зборiв i у складi Наглядової Ради контролює i регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Основним обов'язком є участь у засiданнях Наглядової Ради, попереднiй розгляд звiтiв i питань, що виносяться на затвердження Зборам, та iншi функцiї, якi закрiпленi в Статутi та внутрiшнiх документах Товариства. Члени Наглядової ради мають право: - Отримувати будь-яку iнформацiю та документи Товариства, необхiднi для виконання своїх функцiй; отримувати копiї документiв, а також копiї документiв дочiрнiх пiдприємств Товариства. Вищезазначена iнформацiя та документи надаються членам Наглядової ради протягом 5 (п'яти) робочих днiв з дати отримання особою, що володiє або має у розпорядженнi вiдповiдну iнформацiю, письмового запиту, пiдписаного головою наглядової ради. - Заслуховувати звiти Дирекцiї, посадових осiб Товариства з окремих питань дiяльностi Товариства. - Залучати експертiв до аналiзу окремих питань дiяльностi Товариства. В звiтному роцi зазначена особа винагороди за посаду, в тому числi i в натуральнiй формi, в Товариствi не отримувала (не передбачено договором). Посад на iнших пiдприємствах не займає, в Товариствi працює економiстом. В звiтному роцi член Наглядової ради не переобирався. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини особа не має. Загальний стаж роботи становить 31 рiк, попереднi посади: 1981-1991 роки - Iнженер Запорiзького НДI Радiозв'язку, 1991-1993 роки - Головний бухгалтер Виробничого пiдприємства "Раунд", 1993-1996 року - Головний бухгалтер довiрчого товариства фiрми "Басма", 1996-2009 роки - Заступник директора, директор ТОВ фiрми "Форвард", з 2009 року - Заступник директора ПП "Етика".


6.1.1. Посада Член Наглядової Ради
6.1.2. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Iвлiєва Наталя Олексiївна
6.1.3. Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 336115, 24.01.1997, Комунарським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.
6.1.4. Рік народження** 1956
6.1.5. Освіта** вища
6.1.6. Стаж керівної роботи (років)** 3
6.1.7. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Менеджер ВАТ "Технiка"
6.1.8. Опис Член Наглядової Ради представляє iнтереси акцiонерiв в перервах мiж проведенням Зборiв i у складi Наглядової Ради контролює i регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Основним обов'язком є участь у засiданнях Наглядової Ради, попереднiй розгляд звiтiв i питань, що виносяться на затвердження Зборам, та iншi функцiї, якi закрiпленi в Статутi та внутрiшнiх документах Товариства. В звiтному роцi винагороди за посаду, в тому числi i в натуральнiй формi, не отримувала (не передбачено договором). Посад на iнших пiдприємствах не займає. В звiтному роцi члена Наглядової Ради не переобирався. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи становить 41 рiк, попереднi посади: 1971 - 1977 роки - технiк зв'язку Запорiзької мiської телефоної мережi, 1978 - 1979 роки - старший технiк Запорiзької фiлiї "Укргiпродор", 1979 - 1986 роки - електромонтер Запорiзької мiської телефонної мережi, 1986 - 1989 роки - вiйськослужбовець В/частина 15530, 1989 - 1992 роки - електромонтажник РБК "Связь", 1992 - 2001 роки - електромонтер МВП "Свiт", з 2008 року - менеджер ВАТ "Технiка" (з 2010р. - ПрАТ "Технiка").


6.2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи Дата внесення до реєстру Кількість акцій (штук) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ДиректорБойко Iгор IвановичСА, 352560, 21.02.1997, Орджонiкiдзевським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.д/н000000
Член Дирекцiї - Заступник директораЄрьомiн Сергiй МихайловичСА, 163444, 25.06.1996, Жовтневим РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.17.02.200487061.878641418706000
Член Дирекцiї - Головний бухгалтерНестеренко Олена ВладленiвнаСЮ, 160970, 11.12.2009, Комунарським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.17.02.20047950.17155065795000
РевiзорШпак Галина МиколаївнаСА, 450791, 20.05.1997, Шевченкiвським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.17.02.20047950.17155065795000
Голова Наглядової РадиIвлiєв Сергiй ОлександровичСА, 281453, 03.09.1996, Шевченкiвським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.02.04.200411023123.78641405110231000
Член Наглядової РадиЄрьомiна Iрина IванiвнаСА, 260255, 11.09.1996, Ленiнським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.18.05.2010463009.9909369546300000
Член Наглядової РадиIвлiєва Наталя ОлексiївнаСА, 336115, 24.01.1997, Комунарським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.18.05.20104950.10681455495000
Усього 167322 36.10590825 167322 0 0 0