ПрАТ "ТЕХНІКА"

     
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
15.04.2011
99.0400000
Загальнi Збори акцiонерiв скликаються i проводяться Товариством не рiдше нiж раз на рiк з дотрианням всiх вимог дiючого законодавства, Статуту та внутрiшнiх положень Товариства. В звiтному роцi черговi загальнi Збори акцiонерiв були проведенi 15.04.2011р. Iнших пропозицiй вiд акцiонерiв щодо питань порядку денного, крiм запропонованих керiвництвом Товариства, протягом визначеного законом термiну не надходило, змiни до порядку денного не вносилися.
Зборами були розглянутi наступнi питання:
1. Обрання складу та членiв лiчильної комiсiї.
2. Прийняття рiшень з питань проведення загальних Зборiв.
3. Розгляд звiту Дирекцiї про результати дiяльностi виконавчого органу за 2010 рiк.
4. Розгляд звiту Наглядової ради Товариства по пiдсумкам 2010 року.
5. Розгляд звiту та висновку Ревiзора щодо результатiв проведених перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2010 рiк.
6. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Дирекцiї, звiту Наглядової ради, звiту Ревiзора.
7. Затвердження рiчного звiту (фiнансової звiтностi ) Товариства за 2010 рiк.
8. Прийняття рiшення про розподiл прибутку (покриття збиткiв) за 2010 рiк.
9. Розгляд питання про нарахування дивiдендiв, затвердження розмiру, строкiв та порядку виплати дивiдендiв.
10. Встановлення кiлькiсного складу Наглядової ради, прийняття рiшення про припинення повноважень членiв Наглядової ради.
11. Обрання членiв Наглядової ради.
12. Затвердження умов договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради, встановлення розмiру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради.
13. Прийняття рiшення про припинення повноважень Ревiзора Товариства.
14. Обрання Ревiзора Товариства.
15. Затвердження умов договору, що укладатиметься з Ревiзором, встановлення розмiру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договору з Ревiзором.
16. Прийняття рiшення про вчинення значного правочину, предметом якого є майно Товариства вартiстю, яка перевищує 25% вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi. Визначення особи (осiб), яким надаються повноваження щодо пiдписання документiв стосовно вчинення товариством значного правочину.
17. Затвердження Статуту Товариства у новiй редакцiї та обрання особи, якiй надаються повноваження здiйснити його державну реєстрацiю.
18. Затвердження нової редакцiї внутрiшнiх положень Товариства (положення про загальнi Збори, Наглядову раду, Дирекцiю, Ревiзора).

По результатам розгляду питань порядку денного Зборами прийнятi наступнi рiшення:
1. Обрати лiчильну комiсiю в наступному складi:
Голова лiчильної комiсiї - Гуназа В.Г.;
Член лiчильної комiсiї - Глазунова I.В;
Член лiчильної комiсiї - Дегтярук В.М.
2. Затвердити запропонований порядок проведення Зборiв.
3. Прийняти до вiдома звiт Директора Товариства за 2010 рiк при затвердженнi результатiв дiяльностi звiтного року.
4. Прийняти до вiдома звiт Наглядової ради за 2010 рiк при розглядi наступних питань порядку денного.
5. Прийняти до вiдома звiт та висновки Ревiзора Товариства за 2010 рiк при розглядi питання про затвердження фiнансової звiтностi за 2010р.
6. Затвердити звiт Дирекцiї, звiт Наглядової ради та звiт Ревiзора Товариства за 2010 рiк. Визнати роботу зазначених органiв та їх посадових осiб задовiльною.
7. Затвердити рiчний звiт (фiнансову звiтнiсть) товариства за 2010 рiк.
8. Збиток звiтного року покрити за рахунок плануємих прибуткiв наступних рокiв.
9. У зв'язку з вiдсутнiстю прибутку дивiденди не нараховувати и не виплачувати.
10.Зменшити кiлькiсний склад Наглядової ради до трьох осiб. Припинити повноваження всiх членiв Наглядової ради для подальшого обрання нового складу.
11.Обрати членами Наглядової ради кандидатiв, якi набрали найбiльшу кiлькiсть голосiв порiвняно з iншими кандидатами, i сформувати Наглядову раду Товариства в наступному складi: Iвлiєв Сергiй Олександрович; Iвлiєва Наталя Олексiївна; Єрьомiна Iрина Iванiвна.
12.Затвердити проекти цивiльно-правових договорiв з Головою та членами Наглядової ради на запропонованих умовах, повноваження щодо пiдписання договорiв з Головою та членами Наглядової ради покласти на Директора Товариства.
13.Не припиняти повноваження Ревiзора Товариства.
14.Ревiзора Товариства не переобирати.
15.Договiр не затверджувати у зв'язку з вiдсутнiстю необхiдностi (договiр дiє в попереднiй редакцiї).
16.Вирiшили:
- Попередньо схвалити вчинення Товариством в перiод з 15 квiтня 2011 року по 14 квiтня 2012 року (включно) значних правочинiв на запропонованих умовах (не може перевищувати 10 млн. (десять мiльйонiв) гривень;
- Надати Наглядовiй радi Товариства всi вищезазначенi при розглядi цього питання повноваження без отримання додаткового рiшення загальних Зборiв акцiонерiв;
- Доручити запропонованим особам оформляти i пiдписувати договориIдодатковi угодиIдоговори про внесення змiн, а саме: договори купiвлi I продажу, кредитнi договори, договори страхування, договори поруки, договори гарантiй, договори застави I iпотеки, установчi договори входження в iншi товариства та пiдприємства, а також iншi договори.
17. Затвердити нову (шосту) редакцiю Статуту Товариства, повноваження здiйснити його державну реєстрацiю, пiсля пiдписання Статуту Головою загальних Зборiв, покласти на Директора Товариства.
18. Затвердити у новiй редакцiї внутрiшнi положення Товариства:
- Положення про Дирекцiю;
- Положення про Наглядову Раду;
- Положення про Ревiзора;
- Положення про загальнi Збори.
Всi iншi внутрiшнi Положення щодо посадових осiб та органiв Товариства, якi до цього iснували в Товариствi, вважати втратившими чиннiсть.
Позачерговi зашгальнi Збори акцiонерiв в звiтному роцi не проводились, причин для скликання позачергових Зборiв не було. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.